De Hon Bekisting

Verhuur en verkoop van Paschal bekistingen Webshop
0

Info

Expertise

Specifieke werkzaamheden, bijzondere locaties & slimme oplossingen – onze collega’s nemen u graag mee in de wereld van bekisting. Vandaag vertelt Jan de Haan over de mogelijkheid tot scholing en Toolboxmeetings.

Binnen een project in Nieuw-Vennep heeft Jan de professionals bijgepraat over PASCHAL bekistingselementen. De Hon is al meer dan 40 jaar de Nederlandse importeur van PASCHAL bekistingen, we delen dan ook graag onze kennis: “Wij bieden de mogelijkheid om een bekistingsmonteur ter plaatse te laten adviseren. In deze scholing komt de opbouw met de panelen aan bod maar wordt er bijvoorbeeld ook gesproken over kraaneenheden en veiligheid.”

Hoe & wat

  • Aannemer: Heilijgers Bouw Amersfoort
  • Werk: Nieuwbouw Campus fase 1, Nieuw Vennep
  • Opdrachtgever: Somastics Real Estate B.V.
  • Architect: Van Egmond Architecten
  • De Hon Bekistingstechniek: Bekisting, monteur, scholing
  • Inzet PASCHAL Bekisting: Van fundatie tot verdiepingen

PASCHAL heeft het meest veelzijdige bekistingssysteem waarmee snel en efficiënt gebouwd kan worden: “PASCHAL bekisting is zeer veelzijdig en kan veel oplossingen creëren zoals een wandversmalling in het systeem, veelzijdige opbouw vanwege de geringe grootte tot de mogelijkheid van panelen tot wel zes meter. Dat was één van de redenen voor Heilijgers Bouw om voor PASCHAL te kiezen. Samen met de uitvoering wordt door ons een compleet pakket geleverd: Tekeningen, materiaalstaat en ook de uren van de opbouw worden besproken zodat de tijd die per laag nodig is aansluit op de bouwtijd die vereist is.”

De Hon Bekistingstechniek, al ruim 40 jaar uw Nederlandse importeur van PASCHAL bekistingen.

Terug naar overzicht

U bent hier:
Aanmelden nieuwsbrief

Contactgegevens

De Steven 47
9206 AX Drachten

T (0512) 551000
E info@de-hon.nl

Aangesloten bij