De Hon Bekisting

Verhuur en verkoop van Paschal bekistingen Webshop
0

Info

Paschal Bekisting bij nieuwbouw in Lippenhuizen

In Lippenhuizen, onder de rook van Beetsterzwaag en verscholen tussen de bomen, is Okkema Workum reeds een poos aan het werk. In een eerder stadium waren zij betrokken bij de verbouw van een woonhuis en momenteel realiseren zij de nieuwbouw van een bijgebouw, op hetzelfde perceel. Voor het creëren van de fundering is er gekozen voor Paschal bekisting van De Hon Bekistingstechniek.

‘Dit is een qua bekisting voor ons een redelijk ingewikkelde klus. Er zijn in het werk veel verschillende hoeken te vinden, daar hebben wij De Hon Bekistingstechniek dan ook voor benaderd. Het is in zo’n geval handig én bovendien tijdsbesparend om professionals in te schakelen in plaats van er zelf het hoofd over te breken. Dus zeiden we tegen elkaar, daar moeten we De Hon maar voor benaderen,’ zegt Minne Okkema.
‘Wij werken al langer met Paschal bekisting en beschikken ook over een eigen voorraad bekisting van dit merk. Werken met dit systeem bevalt ons prima en het is in vele verschillende maatvoeringen verkrijgbaar. Dat komt ons bij deze specifieke klus dan ook heel goed van pas. Andere soorten bekisting zijn vaak wat ingewikkelder of juist niet handig in gebruik, daar hebben we met Paschal geen last van. Bovendien kunnen onze medewerkers er goed mee uit de voeten.’

De fundering voor het bijgebouw bestaat uit een gedeelte lagere bekisting voor het terras en bekisting voor de ruwbouw van het woongedeelte. Deze laatstgenoemde bekisting is hoger en wordt met het Paschal bekisting- systeem uitgevoerd. De funderingen bestaan uit compartimenten onder het woongedeelte en zijn later door middel van stalen prefab sparingen bereikbaar.
Okkema over de samenwerking met De Hon: ‘Bij De Hon Bekisting krijg je als klant een complete levering inclusief een overzichtelijke bouwtekening. Op die manier kunnen onze medewerkers direct aan de slag; alles staat er duidelijk op vermeld. Bijkomend voordeel is dat zij door hun grote voorraad van materieel vrij vlot kunnen leveren.’

De gebroeders Minne en Cornelis Okkema zijn in 2012 gestart met Okkema Workum. De geheel zelfstandige onderneming is gevestigd in Workum en houdt zich voornamelijk bezig met betonwerken en -vloeren en het digitaal maatvoeren van bouwkundige werkzaamheden. Voor meer informatie over het werk van Okkema Bouwsupport kunt u terecht op hun website: digitaal-meten.nl of okkema.frl.

 

 

Terug naar overzicht

U bent hier:
Aanmelden nieuwsbrief

Contactgegevens

Archimedesweg 13
8912 AK Leeuwarden

T (058) 255 55 88
E info@de-hon.nl

Aangesloten bij