De Hon Bekisting

Verhuur en verkoop van Paschal bekistingen Webshop
0

Info

GE MAX bekisting t.b.v. appartementenbouw Driebergen

In opdracht van Janssen de Jong Projectontwikkeling en hoofdaannemer Janssen de Jong Bouw Hengelo B.V. verzorgt aannemersbedrijf H. Schuitemaker B.V. als onderaannemer het betonwerk ten behoeve van nieuwbouwappartementen aan De Lange Dreef in Driebergen.

Het project bestaat uit het bouwen van 32 appartementen, waaronder 12 zorgappartementen. Het gebied wordt ontwikkeld met een zeer hoge duurzaamheidsambitie: Een slim ontwerp met hoogwaardige isolatie, maximale toepassing van PV cellen*, het gebruik van luchtwarmtepompen en CO2 gestuurde ventilatie.

De appartementen worden gebouwd met de GE MAX bekisting van De Hon Bekistingstechniek en bestaan uit een kelder en 4 woonlagen. GE MAX is grootvlakbekisting en speciaal ontwikkeld voor de woningbouw. Deze bekisting heeft een afmeting van 2,75 x 6 meter (oppervlak 16,5 m2) en is dan ook zeer geschikt voor de bouw van appartementen.

De nieuwbouw in Driebergen bevindt zich in twee groene doorsteken tussen De Lange Dreef en de ecologische rand. Dit laatste is een opvallend detail in de ontwikkeling van het betreffende gebied. De nieuwbouw krijgt een in het oog springend en uniek groen karakter. De inrichting van de groenzone en de groene elementen binnen het woongebied staan in het teken van behoud en versterking van gebiedseigen natuurwaarden en het versterken van de lokale ecologische structuur. 
Door specifieke aanpassing aan de woningen wordt het energieverbruik teruggedrongen en duurzame energie opgewekt.

*PV cellen: Fotovoltaïsche cellen, ook wel PV cel genoemd, zijn de bekendste en meest toegepaste type zonnecel.

Terug naar overzicht

U bent hier:
Aanmelden nieuwsbrief

Contactgegevens

Archimedesweg 13
8912 AK Leeuwarden

T (058) 255 55 88
E info@de-hon.nl

Aangesloten bij