De Hon Bekisting

Verhuur en verkoop van Paschal bekistingen Webshop
0

Info

Ronde bekisting voor zwembad

Op het Texeler Vakantiepark De Krim wordt gebouwd aan een nieuw zwembad. Het grote binnen- en buitenzwembad krijgt verschillende fraaie attracties zoals drie waterglijbanen, een wildwaterbaan en een spraypark. Dit spraypark is de eerste interactieve waterspeeltuin in zijn soort in Nederland. Aannemingsbedrijf A. Tuin Den Helder B.V. nam de klus aan en zorgt ervoor dat de gasten in de zomer van 2017 volop waterpret kunnen beleven.

Voor de bouw van het nieuwe zwembad maakt Aannemingsbedrijf A. Tuin Den Helder B.V. gebruik van holle wanden. Maar op sommige punten kan er geen holle wand geplaatst worden, hier wordt dan ook de ronde bekisting van De Hon Bekistingstechniek ingeschakeld. Volgens Ruud Roemer, uitvoerder, bevalt het Paschal bekistingsysteem prima: ‘Het is een perfect systeem, deze systeemkist bevalt tot nog toe altijd prima.’

Aannemingsbedrijf A. Tuin Den Helder B.V. is een traditionele middelgrote aannemer die actief is met het bouwen van woningen, bedrijfsgebouwen, appartementen, projecten en meer kleinschalige verbouwingen. Het bedrijf is voornamelijk werkzaam in de kop van Noord-Holland maar momenteel ook behoorlijk actief met bouw en verbouw op Texel:
- Nieuwbouw Kaasboerderij
- Nieuwbouw woning
- Nieuwbouw woonhuis + zwembad
- Renovatie Stolpboerderij
- Verbouw woning

Het nieuwe zwembad van Vakantiepark De Krim is het tweede grote zwembad dat Aannemingsbedrijf A. Tuin Den Helder B.V. bouwt. Bij een eerder project, zwembad Heersdiep in Den Helder, werkte men ook samen met De Hon Bekistingstechniek, dit was het eerste grote gezamenlijke project.
Komende zomer dient het zwembad op Texel gebruiksklaar te zijn: ‘Dan is het  helemaal klaar voor de vakantiegangers,’ zegt Roemer positief.

Informatie: www.krim.nl
Foto’s: www.tuin-denhelder.nl

 

Terug naar overzicht

U bent hier:
Aanmelden nieuwsbrief

Contactgegevens

Archimedesweg 13
8912 AK Leeuwarden

T (058) 255 55 88
E info@de-hon.nl

Aangesloten bij