De Hon Bekisting

Verhuur en verkoop van Paschal bekistingen Webshop
0

Info

Bekisting voor fietsenkelder

Het stationsgebied in hartje Assen wordt vernieuwd in het kader van de FlorijnAs, een groot ontwikkelingsprogramma. Dit programma heeft als doel de bereikbaarheid van Assen te verbeteren met als enkele speerpunten: een nieuwe vaarverbinding, een betere doorstroming van het verkeer en een nieuw stationsgebied.

Begin 2017 startte de bouw van het nieuwe station dat in vier lagen wordt gebouwd:

  1. Het dak krijgt een bijzondere uitstraling met een driehoekige luifel, die oost en west symbolisch met elkaar verbindt. Transparante delen, hout en sedum worden de blikvangers.
  2. Aan de oostzijde van het station komt een nieuwe ingang met lift en trap.
  3. Op de begane grond vindt men straks drie perrons en de stationshal. In deze hal zijn na voltooiing diverse winkels te vinden en een wachtruimte voor buschauffeurs.
  4. Onder de grond wordt een fietsenkelder aangelegd voor zo’n 2500 fietsen. Vanuit de kelder kan men met trap of lift naar de stationshal of via een rechtstreekse doorgang naar de perrontunnel.

Wij mochten onze expertise op het gebied van ronde bekisting inzetten voor de aanleg van de nieuwe ondergrondse fietsenstalling, de inrit bestaat namelijk uit ronde wanden. 
Meer informatie over de FlorijnAs leest u op de website van het project.

Terug naar overzicht

U bent hier:
Aanmelden nieuwsbrief

Contactgegevens

Archimedesweg 13
8912 AK Leeuwarden

T (058) 255 55 88
E info@de-hon.nl

Aangesloten bij