De Hon Bekisting

Verhuur en verkoop van Paschal bekistingen Webshop
0

Info

GE MAX voor Casquette

In het historische centrum van Hoogeveen verrijst een complex gebouwd in Delftse School-stijl, een ontwerp van Bureau Friso Woudstra Architecten. De historische ligging vroeg om een andere kijk naar nieuwbouw, wat men op het idee bracht een markant, gemetseld pand te bouwen op de eerdere locatie van de boekhandel van Claas Pet, uit 1857.

Het complex, waarin onder andere winkels, daghoreca en appartementen gerealiseerd worden, moet passen bij de naastliggende Hoofdstraatkerk en het eet- en drinkhuis aan de overzijde. De appartementen zullen in oppervlakte  variëren van 80 tot 175 vierkante meter.

Momenteel werkt onder andere Betontechniek Noord, in opdracht van Bouwmij Hendriks, aan de onderbouw, of  begane grondlaag, van de 24 koopappartementen, hierbij gebruikmakend van Paschal GE Max bekisting.  GE Max bekisting  is eenvoudig te koppelen met behulp van sleutels en/of GE klemmen. Het is zelfs mogelijk om de bovenste centerpenpositie over de bekisting heen te plaatsen door middel van een overspanbeugel:

• Zeer weinig centerpenposities
• Snelle verbinding
• Geen houtplaatnaden
• Overspanbeugels met geïntegreerde kraanhaak 
• Vlakke staalkaders garanderen sterkte en levensduur
• Uitwisselbaar met Raster/GE elementen

Foto: Albèrt Beltman
Afbeelding Casquette: © Friso Woudstra Architecten BNAVorden

Terug naar overzicht

U bent hier:
Aanmelden nieuwsbrief

Contactgegevens

Archimedesweg 13
8912 AK Leeuwarden

T (058) 255 55 88
E info@de-hon.nl

Aangesloten bij