De Hon Bekisting

Verhuur en verkoop van Paschal bekistingen Webshop
0

Info

La Cour Cantina

Op het kazerneterrein in Ede verrijzen 23 woningen midden tussen het groen en monumentale gebouwen.

La Cour Cantina verwijst naar de oude officierskantine, daar waar de officieren vroeger aten. De officierskantine krijgt een nieuwe bestemming en wordt nog altijd vergezeld door andere monumentale gebouwen. 
“La Cour Cantina wordt gerealiseerd op het terrein van de voormalige Edese kazerneterreinen. Een prachtig gebied met veel historie en nieuwbouwwoningen passend in die sfeer. Naast de bouw van La Cour Cantina zijn wij ook betrokken bij de bouw van De Parkwachter, op het voormalige Simon Stevinkazerneterrein. Het project De Parkwachter bestaat uit 2 appartementengebouwen, die middels een ruime parkeerkelder met elkaar worden verbonden. De PAX kolomelementen van De Hon gebruiken we ook tijdens die bouwwerkzaamheden,” vertelt Henk Hazeleger van Madé Betonwerken.
 
Madé Betonwerken
Bij dit Scherpenzeelse (Gelderland) bedrijf bent u aan het juiste adres voor vakkennis, ervaring en heldere communicatie. Voor de realisatie van funderingswerk, woonhuiskelders, betonvloeren of agrarische betonwerken draaien ze bij Madé Betonwerken de hand niet om. Tijdens de werkzaamheden in Ede maakt men, voor het creëren van rechthoekige kolommen, gebruik van De Hon PAX kolomkist: PAX60 en PAX100.
Hazeleger: “Realiseerden we voorheen voornamelijk mestkelders, tegenwoordig neemt het creëren van huiskelders, parkeerkelders en het realiseren van funderingsbalken voor huizen en kantoorgebouwen veel ruimte in beslag in onze agenda. Deze werkzaamheden verzorgen wij door heel Nederland, de meeste werkzaamheden vinden echter plaats in Midden-Nederland. Wij zeggen altijd ‘Als het om beton gaat, proberen wij het te maken’.” 
 
PAX kolombekisting
Tijdens de bouw van La Cour Cantina maakt men zoals gezegd gebruik van PAX kolombekisting, Hazeleger en z’n collega’s zijn erg enthousiast over deze kist: “Madé Betonwerken beschikt over eigen kist, GE en raster, waarmee wij de meeste opdrachten uit kunnen voeren. Voor het maken van betonkolommen maakten wij tot zo’n anderhalf jaar terug gebruik van eigen rasterkist. Maar na een keer kolombekisting te hebben gebruikt van De Hon, willen we niet meer anders. De PAX kolomkist bevalt ons uitstekend: Efficiënter, minder elementen nodig, makkelijk te monteren en eenvoudig te stellen. Daarnaast gaat het ontkisten heel handig, door één zijde los te maken en de overige delen los te scharnieren besparen we veel tijd én hebben we mooie gladde kolommen. Bovendien is de PAX kist in de hoeken voorzien van driehoekslijsten, waardoor je meteen na ontkisten fraaie schuine hoeken hebt. De Hon Bekistingstechniek levert nette, fijne bekisting en alles is altijd goed voor elkaar; van het materieel tot de communicatie, we willen niet meer anders.”
 
PAX - De verstelbare kolombekisting met unieke voordelen voor zichtbeton kwaliteit, de voordelen op een rij:
• Snelle bekistingstijden
• Voortreffelijke zichtbeton kwaliteit 
• Vaste driehoekslijsten, vaste hijsogen & geen losse onderdelen.
• De houtplaat: 21 mm Fins berkenhout, kunststof toplaag + metalen randprofiel. 
• Ook handmatig te verplaatsen met behulp van rolwielen
• Leverbaar met stortbordes 
 
Meer weten? Alle contactgevens, producten & verbruiksmaterialen vindt u op de-hon.nl.
Foto's: Madé Betonwerken

Terug naar overzicht

U bent hier:

Digitale nieuwsbrief


Contactgegevens

Archimedesweg 13
8912 AK Leeuwarden

T (058) 255 55 88
E info@de-hon.nl

Aangesloten bij