De Hon Bekisting

Verhuur en verkoop van Paschal bekistingen Webshop
0

Info

Sandström appartementen Zierikzee

In 2019 is gestart met de bouw van appartementencomplex Sandström, een appartementencomplex aan de noordzijde van Zierikzee. De uitontwikkeling van het ontwerp vloeide voort uit een meedenkavond waarin potentiële kopers hun woonwensen uitspraken.

“We hebben foto’s binnengekregen van een mooie opdracht in Zeeland,” mailde collega Albèrt me. Via een link in de desbetreffende mail van Niels Coppoolse kwam ik terecht op de facebookpagina van Bouwgroep Peters BV. Een box of memories ging open, als jong meisje ging ik ieder jaar samen met ons gezin op vakantie naar Burgh-Haamstede. Het indrukwekkende Neeltje Jans, haaientanden zoeken op Cadzand, hoge golven trotseren op Domburg en de lekkerste ijsjes ter wereld aten we aan de voet van de hoge duintrap van Westenschouwen.
Scrollend door de foto-albums van Bouwgroep Peters zie ik beelden van D'n Soute Banck Zoutelande en beland ik met mijn gedachten weer in het hier en nu; de nieuwbouw van 30 appartementen te Zierikzee. Bouwgroep Peters is in opdracht van AM Zeeland (projectontwikkelaar van het gebied Noorderpolder) momenteel bezig met de ruwbouw daarvan:

Helemaal in je SaZ – Sandström appartementen Zierikzee
Nieuwe gebiedsontwikkeling in Zierikzee bestaat uit twee deelgebieden, waarbij in Fase 2D onder andere 30 ruime, lichte appartementen worden gebouwd; appartementencomplex Sandström.
De appartementen op de zogeheten Scandinavische velden van de Noorderpolder worden voorzien van zonnepanelen en zijn niet aangesloten op het aardgasnet, de energie- en warmtevoorziening is volledig elektrisch.
Tijdens de bouwwerkzaamheden van de SaZ – Sandström appartementen maakt men gebruik van GE MAX grootvlakbekisting. De GE MAX is speciaal ontwikkeld voor de woningbouw, het systeem is eenvoudig te koppelen met behulp van sleutels en/of GE klemmen. Het is zelfs mogelijk om de bovenste centerpenpositie over de bekisting heen te plaatsen door middel van een overspanbeugel. 
De voordelen op een rij:

  • Zeer weinig centerpenposities mogelijk
  • Snelle verbinding door middel van spieklemmen of sleutels
  • Geen houtplaatnaden
  • Overspanbeugels met geïntegreerde kraanhaak
  • Vlakke staalkaders garanderen sterkte en levensduur
  • Uitwisselbaar met Raster/GE elementen

Bouwgroep Peters
Grote & kleine projecten, nieuwbouw of renovatie; Bouwgroep Peters uit het Zeeuwse Middelburg is actief in alle sectoren van de bouw van service- en onderhoud, woningbouw, utiliteitsbouw, renovatie en verbouw tot projectontwikkeling. Enkele voorbeelden van hun nieuwbouwprojecten zijn:

  • Sea & City (Vlissingen)
  • Duin Hotel Tien Torens (Zoutelande)
  • Residence Mezger Lodges (Domburg)

En naast voornoemde sectoren is Bouwgroep Peters ook werkzaam in de restauratie, waarschijnlijk kent iedereen, net als ik, wel één van de historische blikvangers die door Bouwgroep Peters onder handen zijn genomen:

Janneke

 

Terug naar overzicht

U bent hier:
Aanmelden nieuwsbrief

Contactgegevens

Archimedesweg 13
8912 AK Leeuwarden

T (058) 255 55 88
E info@de-hon.nl

Aangesloten bij