De Hon Bekisting

Verhuur en verkoop van Paschal bekistingen Webshop
0

Info

Onderkelderen in Amsterdam

Meer leefruimte creëren in bestaande panden is in onze Nederlandse hoofdstad een uitdaging. In Amsterdam kiest men dan ook meer en meer voor de nieuwbouw van kelders en souterrains.

In combinatie met de renovatie van de fundering is dit een goede optie voor het uitbreiden van een woning of pand; onderkelderen levert extra oppervlakte zonder dat deze ten koste gaat van bijvoorbeeld een tuin.

Funderingsprojecten en kelderbouw in Amsterdam vragen om een specialistische aanpak; flexibel inspringen op veranderingen is een must. Amsterdam is bekend met veel funderingsproblemen, daarom houdt de gemeente deze gegevens bij en heeft zij meetbouten geplaatst. Deze roestvrijstalen bouten zijn in bijna alle wijken binnen de Ringweg geplaatst in de muren van de huizen. Ze worden gebruikt om de verzakkingen te volgen.

De specialisten van De Hon Bekisting staan u graag met raad en daad bij; wilt u meer weten of de mogelijkheden, slimme oplossingen of de inzet van kist? Neem dan contact op via info@de-hon.nl of bel 058 - 255 55 88.

Foto: Zocherstraat, Amsterdam - bekistingspanelen De Hon bij funderingswerkzaamheden

Terug naar overzicht

U bent hier:
Aanmelden nieuwsbrief

Contactgegevens

Archimedesweg 13
8912 AK Leeuwarden

T (058) 255 55 88
E info@de-hon.nl

Aangesloten bij