De Hon Bekisting

Verhuur en verkoop van Paschal bekistingen Webshop
0

Info

Even voorstellen!

Ons team wordt sinds kort versterkt door een gedreven binnen- en buitendienstmedewerker: Jan de Haan. Jan neemt onder andere een deel van het klantcontact voor zijn rekening, houdt zich bezig met de planning en brengt offertes uit. Hij stelt zich hier graag even voor.

"Wellicht kent de lezer mij nog uit het verleden. Er liggen hier al wat voetsporen van mij!"

Een bekend gezicht!
“Om maar bij het begin te beginnen; ik ben opgegroeid op een boerenbedrijf en belandde later in de bouw. Na de eerste tien jaar wist ik dat de zware lichamelijke last van de werkzaamheden op de lange duur niet voor mij weggelegd waren. Ik kreeg de kans om aan de slag te gaan als vertegenwoordiger bij een mechanisatiebedrijf. De combinatie van klantcontact, verkoop en de afwisselende werkzaamheden binnen en buiten de deur bevielen me goed. Na de mechanisatie kwam De Hon op mijn pad, Jetze Visser was mijn leermeester toen ik hier werkzaam was als technisch adviseur. Bekisting is een uitzonderlijk vak, wat niet zomaar te leren valt. Uiteindelijk scheidden onze wegen zich, tot nu!”

Wat ga je doen?
“Mijn werkzaamheden bij De Hon Bekistingstechniek bestaan nu uit het uitwerken van bouwtekeningen, het maken van de planning en offertes en het onderhouden van klantcontacten. De Hon Bekistingstechniek is mij natuurlijk welbekend, en ondanks vernieuwingen op het gebied van bekisting zijn de sterke basisprincipes onveranderd, De Hon is niet voor niets al meer dan 40 jaar dé Nederlandse PASCHAL importeur. Ik heb zin in deze uitdaging en bijt me vast in deze specialistische materie. Voor vakkundig advies met betrekking tot bekisting en alles wat daarbij komt kijken, kom ik graag met u in gesprek, op het project of telefonisch.”

058 - 255 55 88
info@de-hon.nl

Terug naar overzicht

U bent hier:
Aanmelden nieuwsbrief

Contactgegevens

Archimedesweg 13
8912 AK Leeuwarden

T (058) 255 55 88
E info@de-hon.nl

Aangesloten bij